Nuo vienišumo iki artimos bendrystės jausmo - Kalęba, Beata (Colloquia, 2017)
Kalba, pasakyta Lietuvių literatūros ir tautosakos institute 2018 sausio 5 d. atsiimant pirmą profesoriaus Algio Kalėdos vardo premiją