Be įtrūkių - Sprindytė, Jūratė (Colloquia, 2018)
Viktorija Daujotytė, Granas: Įtrūkstanti tikrovė: Mąstymo apie Romualdą Granauską punktyrai; įrašai, Vilnius: Odilė, 2017, 320 p., ISBN 978-609-95922-2-0