Kuo svarbi Donato Saukos knyga Apie laiką ir save - Daujotytė, Viktorija (Colloquia, 2019)
Donatas Sauka, Apie laiką ir save, sudarė, įvadą ir komentarus parašė Saulė Matulevičienė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2019, 294 p., ISBN 978-609-425-248-8