Ko galėtume pasimokyti iš užsienio leidyklų praktikos: pokalbis apie humanitarinės literatūros sklaidą - Vanagaitė, Gitana (Colloquia, 2019)
Pokalbis apie humanitarinės literatūros sklaidą, vykęs 2019 vasario 21 d. Vilniaus knygų mugėje.