„Jaunystėje vadintis rašytoju atrodė pretenzinga“. Prozininką RAIMONDĄ KAŠAUSKĄ kalbina SAULIUS VASILIAUSKAS - Kašauskas, Raimondas; Vasiliauskas, Saulius (Colloquia, 2022)
Prozininką Raimondą Kašauską kalbina Saulius Vasiliauskas