“That Yearning for Freedom” - Račiūnaitė-Paužuolienė, Rasa (Colloquia, 2024)
Egidija Ramanauskaitė 2023. Kauno hipiai: tapatybės paieškos 1966–1972, Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 288 p., ISBN 978-609-07-1010-4
Keywords: -