Apie literatūrą be vietos, arba sėkmės siužetas - Satkauskytė, Dalia (Colloquia, 2014)
Taisija Laukkonėn, Dainiai be tautos: Lietuvos rusų rašytojų strategijos (po) sovietmečiu, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2013, ISBN 978–609–425–115–3
Keywords: -