Kaip romiam pasauliečiui atsivėrė religinė Šiluva - Subačius, Paulius (Colloquia, 2014)
Vigmantas Butkus, Stebuklo horizontai: Šiluva ir jos legenda lietuvių literatūroje: Monografija, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2014, 229 p., ISBN 978–609–425–118–4
Keywords: -