Dialogas su hermeneutikos tradicija - Čičelis, Ramūnas (Colloquia, 2014)
Aušra Jurgutienė, Literatūros suvokimo menas: Hermeneutikos tradicija, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2013, 464 p. ISBN 978-609-425-107-8
Keywords: -