„Man literatūra yra ėjimas į mūsų bendrą kultūrą“. Lietuvių išeivijos literatūrologę Audronę Barūnaitę-Willeke kalbina Akvilė Rėklaitytė - Rėklaitytė, Akvilė; Barūnaitė-Willeke, Audronė (Colloquia, 2014)
-
Keywords: -