Pokalbiai kaip patirčių atverties ir prasmių kūrimo laukas - Švedas, Aurimas (Colloquia, 2015)
Nevienareikšmės situacijos: Pokalbiai apie sovietmečio literatūros lauką, sudarė Rimantas Kmita, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2015, 568 p., ISBN 978-609-425-143-6
Keywords: -