Literary and Commercial Texts – Together, Alongside, Separately - Jakonytė, Loreta (Colloquia, 2015)
Dainius Vaitiekūnas, Lietuvių literatūra ir reklama: Vartotojų visuomenės poezija: Monografija, Vilnius: Lietuvos edukologijos universitetas, 2014, 196 p., ISBN 978-9955-20-926-3.
Keywords: -