Misfortune as a Choice - Banytė, Elžbieta (Colloquia, 2018)
Tomas Venclova, Nelyginant šiaurė magnetą: Pašnekesiai su Ellen Hinsey, vertė Laimantas Jonušys, Vilnius: Apostrofa, 2017, 534 p., ISBN 978-609-8205-04-6
Keywords: -