Greimas’ Criticism and Criticism of Greimas - Tūtlytė, Rita (Colloquia, 2020)
Algirdas Julius Greimas, Apie viską ir nieką: žmogus, visuomenė, kultūra, parengė Jūratė Levina, Vilnius : Vilniaus universiteto leidykla, 2019, 237, [1] p., ISBN 978-609-07-0340-3.
Keywords: -