A Twofold Look: Researching Vaižgantas’s Studies and Epistolary - Raškevičiūtė, Jurgita Žana (Colloquia, 2020)
Aistė Kučinskienė, Kultūrišku keliu: Juozo Tumo-Vaižganto laiškai, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2019. ‒ 256 p., ISBN 978-609-425-284-6
Keywords: -