The Intelligentsia in a Political Epoch - Sprindytė, Jūratė (Colloquia, 2022)
Valdemaras Klumbys, Stovėję po medžiu: lietuvių inteligentijos elgesio strategijos sovietmečiu, Lietuvos istorijos institutas, Vilnius, MMXXI, 376 p., ISBN 978-609-8183-97-9
Keywords: -