“To Realize the Grace of Being on One’s Only Earth” - Tūtlytė, Rita (Colloquia, 2024)
Marijus Šidlauskas, Kairiarankio kentauro pėdomis: literatūros kritika, eseistika, pasisakymai. Sudarė Nida Gaidauskienė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2023, 427 p., ISBN 978-609-425-360-7