Kas atrandama kasinėjant - Mitaitė, Donata (Colloquia, 2014)
Viktorija Daujotytė, Boružė, ropojanti plentu: Prigimtinės kultūros kasinėjimai Marcelijaus Martinaičio kūryboje, Vilnius: Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla, 2013, 376 p., ISBN 978-9986-39-768-7