Į literatūros moterų tapatybę nauju žvilgsniu - Čiužauskaitė, Ilona (Colloquia, 2014)
Ramunė Bleizgienė, Privati tyla, vieši balsai: Moterų tapatybės kaita XIX a. pabaigoje–XX a. pradžioje, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2012, ISBN 978–609–425–086–6