Voices of Private and Public Life - Čiužauskaitė, Ilona (Colloquia, 2015)
Bitės laikas: Privataus ir viešo gyvenimo modeliai: Straipsnių rinkinys, sudarytoja Ramunė Bleizgienė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2013, 223 p., ISBN 978-609-425-111-5.