Homo academicus lituanicus - Mačianskaitė, Loreta (Colloquia, 2018)
2018 m. pavasarį inicijuotas mokslo institutų pertvarkos projektas išryškino ne tik aktualiosios dabarties, bet ir bendresnio pobūdžio problemas, kurios prašyte prašosi būti apmąstytos iš naujo. Žurnalo Colloquia redakcinė kolegija nusprendė surengti šiai temai skirtą pokalbį ir parengė klausimyną, kurį iš anksto išsiuntė galimiems dalyviams.