Under the Miłosz‘s Sign - Narušienė, Vaiva (Colloquia, 2019)
Tadeuszas Bujnickis, Apie literatūrinę „Žagarų“ grupę ir ne tik, Vilnius, Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2018, 380 p., ISBN 978-609-425-235-8