Finding the Measure of Eduardas Mieželaitis‘s Format - Šidlauskas, Marijus (Colloquia, 2019)
Elena Baliutytė-Riliškienė, Eduardas Mieželaitis tarp Rytų ir Vakarų: pasivaikščiojimas su Waltu Whitmanu ir staugsmas su Allenu Ginsbergu: monografija, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2019, 350 p., ISBN 978-609-425-234-1