We Could Learn a Thing or Two from Foreign Publishers: A Conversation About the Dissemination of Humanities Publications - Vanagaitė, Gitana (Colloquia, 2019)
Pokalbis apie humanitarinės literatūros sklaidą, vykęs 2019 vasario 21 d. Vilniaus knygų mugėje.