A New Ethnomusicological Monograph: On Tradition in a Contemporary Way, On Community in a Global Way, and On Amateurism in a Professional Way - Sadauskienė, Jurga (Colloquia, 2020)
Aušra Žičkienė, Savaiminė daina: nežymus būvis, tradicinės struktūros, vietinės reikšmės,globali raiška, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2019. ‒ 352 p., ISBN 978-609-425-276-1