The Narrative of the Third Generation - Grigoravičienė, Erika (Colloquia, 2021)
Natalija Arlauskaitė, Nuožmi taika: žlugusių režimų fotografija dokumentiniame kine, Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2020, 336 p., ISBN 978-609-07-0421-9