Kęstutis Nastopka’s Texts That Speak (Kęstutis Nastopka, Įsiklausymai (Lending an Ear)) - Vaitiekūnas, Dainius (Colloquia, 2021)
Kęstutis Nastopka, Įsiklausymai: monografija, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2020, 306 [2] p., ISBN 978-609-425-299-0