About the Master by the Master: A Monograph on Marcelijus Martinaitis - Baliutytė, Elena (Colloquia, 2021)
Akvilė Rėklaitytė, Meistraujantis žmogus. Marcelijaus Martinaičio poetinė antropologija: monografija, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2020, 286 p., ISBN978-609-425-294-6