Apgaulių finansinėse ataskaitose nustatymo veiksmai - Kanapickienė, Rasa; Grundienė, Živilė (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2014)
Straipsnyje nagrinėjamas apgaulės finansinėse ataskaitose ir jų nustatymo veiksmai. Siekiant efektyviai aptikti apgaules, būtina susisteminti apgaulės aptikimo veiksmus. Todėl straipsnyje pagrindžiama apgaulių finansinėse ataskaitose klasifikacija, kuri sudaryta pagal apgaulių aptikimo proceso nuoseklumą.
Keywords: apgaulė; finansinės ataskaitos; apgaulių nustatymo veiksmai