2014, No. 16, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Audito ir kontrolės aktualijosAurelija Kustienė, Nepriklausomas auditas kaip strateginis įrankis informacijos asimetriškumui rinkoje sumažinti, 10Rasa Kanapickienė, Kontrolės priemonės viešojo sektoriaus subjektų nematerialiojo turto apskaitoje, 19Daiva Tamulevičienė, Kontrolingo koncepcija ir jos evoliucija, 28Rūta Klimaitienė, Kristina Rudžionienė, Andželika Verbliugevičiūtė, ABC metodo efektyvumas mažose įmonėse,  40Finansinė analizė ir vertinimasJonas Mackevičius, Lukas Giriūnas, Įmonių veiklos rizikų valdymo ir vertinimo modelis, 55Jovita Jusytė, Irma Kamarauskienė, Viešojo sektoriaus subjektų finansinių ataskaitų santykinė analizė: teoriniai ir praktiniai aspektai, 64Gintarė Labonaitė, Rasa Subačienė, Grynojo pelningumo vertinimo metodika, 79Lukas Giriūnas, Gintarė Giriūnienė, Verslaus subjekto identifikacinis tyrimas, 89Gintarė Giriūnienė, Verslumą sąlygojančių veiksnių tyrimas, 97Sprendimai finansų moksleErika Beniušytė, Aurelija Zonienė, Investicijų į ilgalaikį turtą finansinio pagrindimo modelis, 105Deimena Kiyak, Individualaus investuotojo investavimo alternatyvų vertinimo kriterijų modeliavimas, 114Jonas Mackevičius, Vilius Savickas, Prof. Vlado Jurgučio įžvalgos apie bankus ir jų plėtotė lietuvių auditorių darbuose, 129Apskaitos ir finansų specialistų rengimo problemosRomualdas Valkauskas, Specialistų kompetencijų vertinimas, 141Liucija Budrienė, Milda Kvekšienė, Audronė Meškelienė, Buhalterio kompetencijų pripažinimo iššūkiai ir tendencijos, 149Audronė Bagdonienė, Fausta Smolenskienė, Buhalterinės apskaitos specialybės absolventų įsidarbinimo galimybių darbo rinkoje analizė darbo jėgos pasiūlos ir paklauso kontekste, 160Lina Kušleikienė, Renata Šivickienė, Metodų, ugdančių verslumo kompetenciją, taikymas Šiaulių valstybinės kolegijos finansų srities paskaitose, 172
Keywords: nėra