2012, Nr. 12, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Finansinės apskaitos teorija ir praktikaGreta Vetriakaitė, Kristina Rudžionienė, JAV ir ES apskaitos harmonizacijos įvertinimas, 7Jūratė Klusavičiūtė, Kristina Rudžionienė, Įsipareigojimų atskleidimą Lietuvos listinguojamų įmonių finansinėse ataskaitose lemiančios charakteristikos, 19Renata Smirnova, Kristina Rudžionienė, Įmonių socialinės atsakomybės finansinėse ataskaitose atskleidimo veiksniai, 31Rasa Subačienė, Džemilė Jakubauskaitė, Ilgalaikio materialiojo turto nusidėvėjimo finansinės ir mokestinės apskaitos aspektai, 41Finansinė analizė ir vertinimas, Gerda Venckevičiūtė, Gražina Jatulevičienė, Ekonomiškumo,  efektyvumo,  rezultatyvumo ir veiksmingumo (keturių E) koncepcija veiklos vertinime, 49Lukas Giriūnas, Vidaus kontrolė ir jos vieta įmonės valdymo struktūroje, 58Jovita Pliustienė, Turizmo strateginis planavimas ir kaimo turizmo sektoriaus plėtros galimybės, 67Neringa Slavinskaitė, Kompleksinis pieno pramonės įmonių pagrindinės veiklos efektyvumo vertinimas, 82Jokūbas Leipus, Jonas Mackevičius, Islamo bankų stabilumas pasaulio finansinės krizės laikotarpiu, 95Liuda Villis, Pagrindinių finansų institucijų priežiūros esmė bei modeliai, 105
Keywords: nėra