2011, Nr. 10, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Audito teorija ir praktikaLionius Gaižauskas, Dėmesio centras – bendra nuosavybės kaina, 7Dalia Daujotaitė, Veiklos audito modelis,  pagrįstas finansų valdymo procesų vertinimu, 15Andrejus Lebedevas, Vadovybės tvirtinimai ir jų naudojimas atliekant pelno (nuostolių) ataskaitos auditą, 25Jonas Mackevičius, Jokūbas Leipus, Audito reikšmė ir ypatybės islamo šalių bankuose, 38Buhalterinės apskaitos teorija ir praktikaErika Ragauskienė, Valstybės turtas: jo apskaita ir būklės analizė, 53Agnė Marfinaitė, Kristina Rudžionienė, Intelektinio kapitalo įvertinimas ir atskleidimas, 66Jonas Mackevičius, Romualdas Valkauskas, Jono Ilgūno vaidmuo kuriant Lietuvos buhalterinės apskaitos sistemą, 74Ekonomikos problemosMartynas Vanagas, Asta Strolaitė, Europos Sąjungos struktūrinės paramos pagal 2007 - 2013 m. programą projektų apskaitos reglamentavimas, 85Vytautas Kindurys, Teoriniai metodologiniai draudėjų (draudimo bendrovių klientų) lojalumo aspektai, 99RecenzijosJonas Mackevičius, Investicijų valdymo teoriniai ir praktiniai aspektai, 112
Keywords: nėra