2011, Nr. 9, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Audito teorija ir praktikaJonas Mackevičius, Danutė Adomavičiūtė, Lietuvos muitinės audito ypatumai ir vaidmuo muitinės kontrolės procese, 7Irmantas Aleliūnas, Zenona Atkočiūnienė, Informacijos auditas: standartų struktūros modeliavimas, 18Vaclovas Lakis, Manipuliacijų finansine informacija priežastys ir būdai, 33Buhalterinės apskaitos teorija ir praktikaIndrė Kalinovaitė, Kristina Rudžionienė, Prestižo pripažinimas ir vertinimas Lietuvos įmonių apskaitoje, 46Asta Mockevičiūtė, Kristina Rudžionienė, Apskaitos politikos įtaka pelno valdymui, 54Justina Aleliūnaitė, Izolda Bučytė, Buhalterinės apskaitos organizavimas Kinijoje, 62Erika Gerasimovič, Jurgita Kunigėlytė, Buhalterinės apskaitos organizavimas Moldovos Respublikoje, 71Ekonomikos problemosAlina Warelis, Analysis of changes in resources and productive functions of forests in Poland, 84Donatas Ratkevičius, Programiniai verslo valdymo sistemų atrankos veiksniai, 97Rasa Subačienė, Kelionių agentūrų ir kelionių organizatorių veiklos analizė, 112Vilius Savickas, Tikslinių išlaidų kalkuliavimas: reikšmė,  principai ir etapai, 119Jonas Martinavičius, Reda Blažaitytė, Patikimumo ir pagrįstumo vertinimas atliekant finansinių santykinių rodiklių analizę, 137Rasa Kanapickienė, Vidaus kontrolės modelių raida, 157RecenzijosDaiva Raziūnienė, Finansinių ataskaitų auditas ir analizė: profesionalus požiūris į finansines ataskaitas, 172
Keywords: nėra