2010, Nr. 7, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Buhalterinės apskaitos teorija ir praktikaKristina Rudžionienė, Apskaita: mokslas ar menas?, 9Jonas Mackevičius, Vilius Savickas, Valdymo apskaitos turinio klausimu, 17Apskaitos dėstymo metodikaRasa Subačienė, Daiva Raziūnienė, Pajamų apskaitos proceso lietuvių autorių vadovėliuose ir mokomosiose knygose analizė, 28Kostas Valužis, Būtinas vienodo apskaitos modelio taikymas mokymo proceso metu, 36Vida Vitartaitė, Indrė Knyvienė, Atvejo analizės metodo taikymas apskaitos kurse, 46Buhalterinės apskaitos specialistų rengimasValentinas Bružauskas, Danutė Zinkevičienė, Apskaitos – finansų bakalauro studijų tobulinimo prielaidos, 51Ona Gudaitienė, Melanija Sinevičienė, Baigiamosios praktikos naudingumas buhalterio profesijos įgūdžiams studentų vertinimui, 63Beata Harasim, Concern in studying accounting in Poland, 72Gintarė Jakštonytė, Lukas Giriūnas, Buhalterio profesinių gebėjimų ir įgūdžių vertinimas, 76Kristina Kundelienė, Lina Dagilienė, Vytautas Boguslauskas, Apskaitos specialistų rengimo aktualijos Kauno technologijos universitete, 83Deimantė Kviklienė, Fausta Smolenskienė, Apskaitos dalykų analizė buhalterinės apskaitos studijų programos kontekste Šiaulių valstybinės kolegijos pavyzdžiu, 91Vaclovas Lakis, Apskaitos ir audito studijų transformacija Vilniaus universitete, 100Romualdas Valkauskas, Apskaitos specialistų gebėjimų ugdymas ir statistinių išvadų teorija, 113Ekonomikos problemosEdvardas Makšeckas, Auksė Makšeckienė, Mokymo aktualumas, poreikis, kokybės vertinimo aspektai. Žemdirbių mokymas, 121Sobotka Marcin, The effectiveness of innovative initiatives, 129Tunkele Sigita, The production cost analysis of high value-added wood products in Latvia, 132
Keywords: nėra