2009, Nr. 5, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Buhalterinės apskaitos teorija ir praktikaDeimantė Kviklienė, Bendrųjų apskaitos principų taikymas Baltijos valstybėse, 7Kristina Rudžionienė, Finansinių ataskaitų elementų įvertinimo pokyčiai Lietuvos viešojo sektoriaus apskaitos reglamentavime, 15Kristina Rudžionienė, Inga Pečeliūnienė, Finansinių ataskaitų elementų įvertinimo būdai Lietuvos viešojo sektoriaus apskaitos reglamentavime, 25Kostas Valužis, Sąskaitų korespondencijų reikšmė ir netikslios teisės aktų formuluotės – žala valstybės ir jos piliečiams, 35Audito teorija ir praktikaDalia Daujotaitė, Viešojo sektoriaus veiklos auditas: teoriniai aspektai, 47Rasa Kanapickienė, Apgaulės rizikos valdymas vidaus kontrolės procese, 60Buhalterinės apskaitos specialistų rengimasGiedrė Balkytė, Milda Kvekšienė, Buhalterinės apskaitos ir finansų studijų programų studentų profesinių kompetencijų ugdymas baigiamosios praktikos metu, 67Gintarė Jakštonytė, Lukas Giriūnas, Buhalterio profesinio įvaizdžio ir jo prestižo įtakos apskaitos specializacijos pasirinkimui universitetuose vertinimas, 74Jadvyga Jurevičienė, Vilija Kolaitienė, Kompiuterizuotos apskaitos dalyko vaidmuo tobulinant specialistų rengimą, 80Auksė Makšeckienė, Gamybinio darbo patirties vaidmuo studijų procese, 87Romualdas Valkauskas, Apskaitos specialistų gebėjimų ugdymas ir ekonominė statistika, 92Apskaita sveturMindaugas Laurynaitis, Finansinės apskaitos tvarkymas: Vokietijos perspektyva, 99
Keywords: nėra