2007, Nr.1, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2019)
Redkolegijos žodis, 7Buhalterinės apskaitos raidaRomualdas Bartaška, Vidaus audito sistema Lietuvoje: raida,  funkcionavimas ir perspektyvos, 9Jonas Mackevičius, Buhalterinės apskaitos reglamentavimas per pirmąjį Lietuvos nepriklausomybės paskelbimo (1918 – 1928 m.) ir atkūrimo (1990 – 2000 m.) dešimtmetį, 15Romualdas Valkauskas, Nacionalinė sąskaityba. Sąnaudų – išeigos metodas: istorinė raida, 19Buhalterinės apskaitos teorija ir praktikaBorisas Jefimovas, Metodologiniai apskaitos pokyčių aspektai, 23Rasa Kanapickienė, Kristina Rudžionienė, Finansinės apskaitos reglamentavimo pokyčiai, 26Laimutė Kazlauskienė, 1-ojo verslo apskaitos standarto „Finansinė atskaitomybė“ ir Tarptautinių apskaitos standartų finansinių ataskaitų sudarymo ir pateikimo pagrindų lyginamoji analizė, 33Renata Legenzova , Lietuvos buhalterinės apskaitos reglamentavimo pokyčių vertinimas ES apskaitos harmonizacijos procesų kontekste, 38Kristina Rudžionienė, Rasa Kanapickienė, Požiūrių į apskaitos teoriją tyrimas Lietuvos mokslininkų darbuose, 42Rasa Subačienė, Ilgalaikio materialiojo turto finansinės ir mokestinės apskaitos skirtumai, 48Kostas Valužis, Veiklos rezultatų ataskaitų sudarymo ypatumai skirtingų veiklos sričių įstaigose bei įmonėse, 52Buhalterinės apskaitos specialistų rengimasDanutė Binkienė, Buhalterinės apskaitos studijų programos įgyvendinimas Kauno kolegijoje: patirtis ir tobulinimo galimybės, 56Irena Černiauskienė, Lina Striaukaitė, Žemaitijos kolegijos buhalterinės apskaitos specialybės studentų profesijos pasirinkimo motyvacija, 61Nijolė Gedvilienė, Aušra Gabrevičienė, Virginija Giliuvienė, Studentų motyvacija pasirenkant buhalterio specialybę Marijampolės kolegijoje, 67Emilė Grigalevičienė, Marytė Zenkevičienė, Vidurinės mokyklos matematikos žinių įtaka buhalterinės apskaitos programos studijoms kolegijoje, 74Vida Holšanskienė, Buhalterinės apskaitos specialistų mokymo turinio pokyčiai laiko kontekste, 80Birutė Petrošienė, Danguolė Šidlauskienė, Studentų savarankiškas darbas – jo dalykinių gebėjimų atspindys, 84Asta Pikelienė, Buhalterinės apskaitos studijų organizavimo kokybės tyrimas Vilniaus kolegijoje, 89Arūna Plytnikienė, Buhalterinės apskaitos specialistų rengimo raida Alytaus rajone, 97Alma Skujienė, Buhalterinės apskaitos studijų programos tobulinimas siekiant tenkinti darbo rinkos poreikius, 103
Keywords: nėra