Kontrolės priemonės viešojo sektoriaus subjektų nematerialiojo turto apskaitoje - Kanapickienė, Rasa (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2014)
Vienas iš viešojo sektoriaus subjekto vidaus kontrolės sistemos tikslų yra informacijos ir ataskaitų patikimumo bei išsamumo užtikrinimas. Pagrindiniuose apskaitos norminiuose dokumentuose gausu kontrolės priemonių, kurias turi užtikrinti viešojo sektoriaus subjekte įdiegta apskaitos politika. Straipsnyje tiriamos, sisteminamos viešojo sektoriaus subjekto nematerialiojo turto apskaitos politikos metodologiniame aspekte numatytos vidaus kontrolės priemonės.