2014, Nr. 15A, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Audito ir vidaus kontrolės aktualijos Indrė Pečiulytė, Juozas Ruževičius, Kokybės audito metodologijos tobulinimas, 8 Darius Vaicekauskas, Ūkio šakos auditoriai: Lietuvos viešojo intereso įmonių audito rinkos analizė ir vertinimas, 26 Rasa Kanapickienė, Živilė Grundienė, Apgaulių finansinėse ataskaitose nustatymo veiksmai, 37 Aleksandra Pečiūrienė, Analitinės procedūros besikeičiančio verslo įmonių audito kontekste, 47 Lukas Giriūnas, Jonas Mackevičius, Vidaus kontrolės sistemos elementų raiška: grafinis vaizdavimas, 62 Gintarė Giriūnienė, Mokesčių auditoriaus profesinės etikos tyrimas siekiant pasitikėjimo mokesčių administratoriumi, 73 Živilė Simonaitytė, Vidaus kontrolės modelių vertinimo analizė, 82 Ekonomikos ir finansų problemos Milda Švedienė, Astrida Slavickienė, Virtualių sąskaitų (NDC) pensijų sistemos įvedimo įtaka individo požiūriu, 96 Artūras Jurgelevičius, Lietuvos socialinių ekonominių rizikų analizė Europos Sąjungos šalių kontekste, 106 Deimena Kiyak, Laura Paulionienė, Lietuvos kredito unijų veiklos vertinimas, 118 Jūratė Každailienė, Dalia Daujotaitė, Prekinio kredito rizikos vertinimas verslo įmonėse, 133 Emilija Narbuntaitė, Agnė Ramanauskaitė, Šešėlinės ekonomikos Lietuvoje vertinimas, 149 Jovita Kalantaitė, Rasa Subačienė, Lietuvos mokesčių reformos įtaka įmonių veiklos rezultatams, 162 Jonas Martinavičius, Prekybos srities specialistų VU Ekonomikos fakultete rengimas ir jų atitikimas rinkos poreikiams, 178 Lukas Giriūnas, Jonas Mackevičius, Prof. Vlado Jurgučio įžvalgų apie pinigus analizė ir jų plėtotė lietuvių autorių darbuose, 191