2011, Nr. 10, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Audito teorija ir praktika Lionius Gaižauskas, Dėmesio centras – bendra nuosavybės kaina, 7 Dalia Daujotaitė, Veiklos audito modelis, pagrįstas finansų valdymo procesų vertinimu, 15 Andrejus Lebedevas, Vadovybės tvirtinimai ir jų naudojimas atliekant pelno (nuostolių) ataskaitos auditą, 25 Jonas Mackevičius, Jokūbas Leipus, Audito reikšmė ir ypatybės islamo šalių bankuose, 38 Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika Erika Ragauskienė, Valstybės turtas: jo apskaita ir būklės analizė, 53 Agnė Marfinaitė, Kristina Rudžionienė, Intelektinio kapitalo įvertinimas ir atskleidimas, 66 Jonas Mackevičius, Romualdas Valkauskas, Jono Ilgūno vaidmuo kuriant Lietuvos buhalterinės apskaitos sistemą, 74 Ekonomikos problemos Martynas Vanagas, Asta Strolaitė, Europos Sąjungos struktūrinės paramos pagal 2007 - 2013 m. programą projektų apskaitos reglamentavimas, 85 Vytautas Kindurys, Teoriniai metodologiniai draudėjų (draudimo bendrovių klientų) lojalumo aspektai, 99 Recenzijos Jonas Mackevičius, Investicijų valdymo teoriniai ir praktiniai aspektai, 112