2010, Nr. 8, Table of Contents - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Buhalterinė apskaita dinamiškame ir konkurencingame verslo pasaulyjeJonas Mackevičius, Finansinės apskaitos reglamentavimas atkūrus Lietuvos nepriklausomybę (1990 – 2010 metais), 7Asta Pikelienė, Buhalterio profesijos svarba šiuolaikinės rinkos sąlygomis, 17Rūta Lauraitienė, Gailutė Gipienė, Etiško buhalterių elgesio ugdymo ypatumai, 34Verslo apskaitos standartų taikymasRūta Martinkutė, Turto koncepcija apskaitoje, 43Rūta Martinkutė, Rasa Kanapickienė, Ilgalaikio materialiojo ir nematerialiojo turto pateikimas Lietuvos įmonių finansinėse ataskaitose, 57Lina Matusevičienė, Rasa Kanapickienė, Atsargų apskaitos politikos atskleidimas Lietuvos įmonių finansinėse ataskaitose, 69Deimantė Kviklienė, Rasa Kanapickienė, Finansinio turto pateikimas Lietuvos įmonių finansinėse ataskaitose, 80Kristina Rudžionienė, Įsipareigojimų pateikimas Lietuvos įmonių finansinėse ataskaitose, 89Asta Mockevičiūtė, Kristina Rudžionienė, Apskaitos politikos įtaka pelno valdymui, 98Tarptautiškumo aspektaiJonas Mackevičius, Tarptautinė lyginamoji apskaita – pažinimo mokslas ir studijų dalykas, 105
Keywords: none