2008, No.2, Table of Contents - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2019)
Buhalterinės apskaitos raidaJonas Mackevičius, Buhalterinės apskaitos reglamentavimas sovietinės okupacijos laikotarpiu Lietuvoje (1945 – 1965 metais), 7Buhalterinės apskaitos teorija ir praktikaAgnė Lapinskaitė, Kristina Rudžionienė, Poveikio gamtai atskleidimas Lietuvos įmonių atskaitomybėje, 18Vilma Vaitekūnaitė,  Jurgita Vaitkevičiūtė, Profesionalaus sporto klubų apskaitos tvarkymas, 28Rasa Subačienė, Romualdas Valkauskas, Ilgalaikio materialiojo turto remonto ir rekonstravimo išlaidų apskaita ir analizė, 38Raimondas Sidliarevičius, Klaida ir apgaulė finansinėje atskaitomybėje, 50Renata Steckienė, Vidaus kontrolės įmonėje samprata ir struktūra, 64Gailutė Gipienė, Rasa Kanapickienė, Raimonda Lepečkienė, Sąnaudų pripažinimo lyginamoji analizė: Lietuvos,  Latvijos ir Švedijos pavyzdžiu, 77Buhalterinės apskaitos organizavimas užsienio šalyseJūratė Vireliūnaitė, Monika Mandeikaitė, Buhalterinės apskaitos organizavimas Suomijoje, 87Rokas Visockas, Buhalterinės apskaitos organizavimas Slovakijoje, 96RecenzijosJonas Mackevičius, Naujas apskaitos vadovėlis, 106Jonas Mackevičius, Vertinga monografija apie apskaitos informacinę sistemą, 108
Keywords: none