Pranas Šimulis (1926–2014) - Basys, Vytautas (Acta medica Lituanica, 2015)
Netekome garbaus žmogaus, žymaus vaikų gydytojo, patyrusio dėstytojo, profesoriaus habilituoto daktaro Prano Šimulio. Šiltas ir malonus žmogus – toks jis buvo bendradarbiams, pacientų tėvams, studentams ir gydytojams tobulinimosi kursuose